Bílá čokoláda Bílá čokoláda Bílá čokoláda Bílá čokoláda Bílá čokoláda Bílá čokoláda Bílá čokoláda Bílá čokoláda

Míšina čokoláda 40% bílá s českými jahodami

Jemná bílá čokoláda s českými jahodami. Jahody se spolu s ostatními surovinami melou v kamenném mlýně. Díky tomu se všechny chutě krásně propojí a čokoláda získá barvu, chuť i vůni jahod. Nedáváme jen plátky jahod na čokoládu, ale najemno rozemleté jahody jsou všude v čokoládě!

Tato čokoláda získala v roce 2019 stříbrnou medaili na prestižní mezinárodní soutěži International Chocolate Awards v Kodani.

135  Cena vč. DPH

Není skladem
Čtěte více

Popis

Složení: kakaové máslo, sušené mléko, třtinový cukr, sušené jahody
Obsah kakaové sušiny nejméně 40 %
Hmotnost: 50g

O MÍŠINĚ ČOKOLÁDĚ

Míšina čokoláda je vyráběná od bobu po tabulku v Česku. Z výběrových kakaových bobů, vždy z 1 oblasti. Přes 30 ocenění z prestižních mezinárodních soutěží.

✓ kdo je to ta Míša? V roce 2015 se čokoládová nadšenkyně Míša Dohnálková pustila do „domácí“ výroby kvalitní čokolády. Od píky, z kakaových bobů. Ladila a ladila a o 2 roky později zkusila poslat jeden vzorek do prestižní soutěže Academy of Chocolate Awards. A hned zabodovala! O rok později poslala do stejné soutěže sedm tabulek. A medaili získalo všech 7. Tmavá čokoláda Vietnam 70 % získala dokonce světové zlato, a to jako první česká čokoláda. V soutěži se posuzovalo 1200 čokoládových výrobků ze 45 zemí světa.

✓ kvalita na prvním místě – Míša používá pouze nealkalizované výběrové kakaové boby, třtinový cukr a kakaové máslo. V mléčné čokoládě je navíc ještě plnotučné mléko. Výroba jedné tabulky trvá i týden, ale výsledek stojí za to!

✓ všechny čokolády single origin – Míša chce čokoládovým nadšencům přiblížit autentickou chuť daného regionu. Proto kakaové boby nemíchá a vždy používá pro danou tabulku boby z pouze z jedné oblasti.

Mohlo by se Vám také líbit